Houtskeletbouw Woning Houten huis huizen Mobiele Bungalow Recreatiebouw

Recreatiebouw
Chalets
Houten Huizen
Houtskeletbouw
Mobiele Bungalow
Prefab Huizen
Recreatiebungalows
Recreatiewoning
Scandinavische Bouw
Stacaravan
Vakantiehuizen
Contact
Wees de 1ste van je vrienden...

Voor modellen overzicht Klikt u Hier
Chalets Recreatiewoning Bungalow Recreatiebouw

Kwaliteit staat voorop bij het bouwen van houtskeletbouw woningen

Al onze houtskeletbouw woningen worden gemaakt van eerste kwaliteit materialen, perfect afgewerkt en uitermate geschikt voor permanente bewoning. Doordat wij zelf bouwen, kunnen wij aan al uw specifieke wensen tegemoet komen, zowel voor het exterieur alsook het interieur. Om maar enkele voorbeelden te noemen kunt u voor de buitenbekleding kiezen uit o.a. red ceder, canexel, steen-platen. De kozijnen kunnen zowel van hardhout als van kunststof worden geleverd met een erker of een panoramaraam aan de voorzijde. Het dak kan voor u in 4 modellen verzorgd worden; chalets -, punt-, pyramide- of boerderijdak.

 

Chalets Recreatiewoning Bungalow Recreatiebouw

Ook het interieur geheel naar wens gemaakt

Wat het interieur betreft kunt u zelf met ons uw kwaliteitskeuken uitzoeken van klassiek tot modern, uitgerust met de modernste keuken apparatuur geheel in RVS. Daarnaast wordt het geheel naar uw wens behangen, gestoffeerd, kasten aangebracht. De wanden worden extra ge´soleerd met een luchtspouw en het dak met een koude dak constructie.

Chalets Recreatiewoning Bungalow Recreatiebouw

Maatwerk is ons handelsmerk!

Naar wens bouwen betekent maatwerk. Niets is dan ook standaard maar altijd exclusief voor u gefabriceerd. U kunt tijdens de bouw van uw houtskeletbouw woning altijd even komen kijken en overtuigen van de kwaliteit waarmee wij bouwen..

Gegarandeerde kwaliteit

Naast de vakkundige bouw van uw houtskeletbouw woning , krijgt u 1 jaar garantie op de apparatuur, 5 jaar algemene garantie en 10 jaar garantie op daklekkage.

 

DiGiHostWeb Auto Responsive Websites - Automatisch Aanpassen Websites voor Elk Type Apparaat of Breedte Beeldscherm

Recreatiebouw Stacaravans houtskeletbouw houten huis chalets vakantiewoning huizen woningen