Mobiele Bungalow Recreatiebouw Houtskeletbouw Caravans Vakantiewoning

Recreatiebouw
Chalets
Houten Huizen
Houtskeletbouw
Mobiele Bungalow
Prefab Huizen
Recreatiebungalows
Recreatiewoning
Scandinavische Bouw
Stacaravan
Vakantiehuizen
Contact
Wees de 1ste van je vrienden...

Voor modellen overzicht Klikt u Hier
Chalets Stacaravan Recreatiewoning Mobiele Bungalow Recreatiebouw

Kwaliteit staat voorop bij RecreatieBouw

Al onze Mobiele bungalows worden gemaakt van eerste kwaliteit materialen, perfect afgewerkt en geschikt voor permanente bewoning. Doordat wij zelf de Mobiele bungalows bouwen, kunnen wij aan al uw specifieke wensen tegemoet komen, zowel voor het exterieur alsook het interieur. Om maar enkele voorbeelden te noemen kunt u voor de buitenbekleding van de Mobiele bungalow kiezen uit o.a. red ceder, canexel, steen-platen. De kozijnen kunnen zowel van hardhout als van kunststof worden geleverd met een erker of een panoramaraam aan de voorzijde. Het dak kan voor u in 4 modellen verzorgd worden; chalets -, punt-, pyramide- of boerderijdak.

Chalets Stacaravan Recreatiewoning Mobiele Bungalow Recreatiebouw

Ook het interieur geheel naar wens gemaakt

Wat het interieur betreft kunt u zelf met ons uw kwaliteitskeuken uitzoeken van klassiek tot modern, uitgerust met de modernste keuken apparatuur geheel in RVS. Daarnaast wordt het geheel naar uw wens behangen, gestoffeerd, kasten aangebracht en natuurlijk de slaapkamers voorzien van bedden en matrassen. Om ook in de koudere maanden van ons jaar comfortabel te genieten van uw chalets s worden de wanden ge´soleerd met een luchtspouw en het dak met een koude dak constructie.

Chalets Stacaravan Recreatiewoning Mobiele Bungalow Recreatiebouw

Maatwerk is ons handelsmerk!

Naar wens bouwen betekent maatwerk. Niets is dan ook standaard maar altijd exclusief voor u gefabriceerd. U kunt tijdens de bouw van uw chalets s altijd even komen kijken en overtuigen van de kwaliteit waarmee wij bouwen.
Gegarandeerde kwaliteit

Naast de vakkundige bouw van uw chalets , krijgt u 1 jaar garantie op de apparatuur, 5 jaar algemene garantie en 10 jaar garantie op daklekkage.
DiGiHostWeb Auto Responsive Websites - Automatisch Aanpassen Websites voor Elk Type Apparaat of Breedte Beeldscherm

Recreatiebouw Stacaravans houtskeletbouw houten huis chalets vakantiewoning huizen woningen